فهرست مطالب
گروه بوبایی آروماتیک؛ بهترین رایحه های این گروه به همراه معرفی عطرها
برای ساخت عطرها از منابع گیاهی، حیوانی و مصنوعی استفاده می شود که هر یک از آن ها در گروه عطری خاصی قرار می گیرند. هر عطرسازی معمولا با تمامی گروه های بویایی کار می کند و عطرهایی با رایحه های گوناگون می سازد. ما در این مطلب می خواهیم به معرفی بهترین عطرهای گروه های بویایی آروماتیک بپردازیم؛ پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
معرفی بهترین عطرهای گروه های بویایی آروماتیک
در واقع آروماتیک به معنای معطر و عطرآگین می باشد؛ بنابراین عطرهایی که در این دسته قرار می گیرند، در دسته عطرهای معطر هستند. این عطرها معمولا از گیاهان و طبیعت سبز نشات می گیرند. تمامی نت ها آغازین، میانی و پایانی آن ها دارای عطرهای معطر می باشد.
این نت ها برگرفته از گیاهان رزماری، ترخون، گشنیز، آویشن، زیره، نعناع و غیره می باشد؛ بنابراین به این نتیجه می رسیم که تمامی نت های به کار رفته در این عطرها از طبیعت سبز می باشد. این گیاهان همگی در دسته گیاهان شفابخش قرار می گیرند.
جالب است بدانید که بیشتر عطرهای آروماتیک جزو عطرهای شفابخش هستند و باعث ایجاد آرامش و حس مثبت در افراد می شوند. این گروه بویایی جزو قدیمی ترین گروه های بویایی می باشد که از گذشته تا به امروز از آن برای ساخت رایحه های گوناگون استفاده شده است.
امروزه بسیاری از عطرهای معروف که دارای رایحه های خاص و منحصر به فرد هستند در گروه عطرهای آروماتیک قرار می گیرند. بسیاری از برندهای لوکس دنیا، برای ساخت عطرهای خود از رایحه آروماتیک استفاده می کنند. جالب است بدانید که عطرهای آروماتیک دارای چندین زیر مجموعه هستند که برندها و عطرسازان معروف، از این مجموعه های عطر آروماتیک برای ساخت عطرهای خود استفاده می کنند. با ما همراه باشید تا این دسته ها را به شما معرفی کنیم.
گروه بویایی معطر آبی آروماتیک
در واقع عطرهای معطر آبی ترکیبی از رایحه آروماتیک و رایحه دریا و اقیانوس می باشد. در واقع به این نوع رایحه، رایحه ی آروماتیک اقیانوسی می گویند. در نت های این عطر بوی جلبک های دریایی، خزه، نمک دریا و آب دریا به مشام می رسد. این رایحه شما را به سواحل خنک می برد و حس آرامش این فضا را در شما برمی انگیزد.
از نوع رایحه برای ساخت عطرهای زنانه و مردانه استفاده می شود و تمامی افراد در هر رنج سنی می توانند از آن استفاده کنند. به دلیل رایحه خنکی که این گونه عطرها دارند، می توان از آن ها در فصل های گرم مانند تابستان و حتی بهار استفاده کرد. معروف ترین عطرهای آبی آروماتیک شامل جورجیو آرمانی آکوا دی جیو پروفومو، آکوا دی جیو مردانه و زرجف فورتی ناتز می شوند.
گروه بویایی معطر سرخس گونه آروماتیک
این گروه بویایی در بین عطرسازان بسیار معروف و محبوب می باشد و بسیاری از آن ها برای ساخت عطرهای پر فروش خود از گروه بویایی معطر سرخس گونه استفاده می کنند. در واقع به این گروه بویایی فوژه نیز گفته می شود که به معنای سرخس می باشد.
جالب است بدانید که استفاده از عطر سرخس در عطرها به دلایل مشخص و قانع کننده ای ممنوع اعلام شده است و در هیچ جای دنیا اجازه ی ساخت هیچ نوع عطری با این رایحه وجود ندارد. به همین دلیل گیاه اسطوخودوس و کومارین را در این گروه بویایی به جای سرخس به کار می برند. کومارین را از دانه تونکا می گیرند و رایحه ی آن مانند کاه تازه می باشد.
رایحه ی این عطر کمی کرم و تلخ است؛ بنابراین از عطرهای ساخته شده در این گروه بویایی، می توان در فصل های سرد استفاده کرد. در ترکیبات این گروه بویایی معمولا از خزه، چوب، اسطوخودوس و شمعدانی استفاده می کنند. این نوع رایحه معمولا حس قدرت، اعتماد به نفس، استقلال و شجاعت را به افراد منتقل می کند.
رایحه ی سرخس گونه برای ساخت عطرهای مردانه استفاده می شود و از معروف ترین عطرهایی که با این گروه بویایی ساخته شده اند می توان به بولگاری مالاکئوس و کرید تاباروم و عطرهای دیگری مانند مون بلان لجند، ورساچه اروس، جورجیو آرمانی آرمانی کد کلونیا، آمواج براکن و اورتو پاریسی بروتوس اشاره کرد.
گروه بویایی معطر میوه ای
معمولا این گروه بویایی تعداد عطر کمتری دارد و از آن ها استفاده ی کمتری می شود. اما چند نمونه عطری که با این گروه بویایی ساخته شده اند بسیار پرطرفدار هستند و توانسته اند سلیقه های زیادی را به سمت خود جذب کنند. برای ساخت این عطر از رایحه ی عطرهای خنک و آبدار مانند هندوانه، طالبی، گلابی و… استفاده می شود.
از معروف ترین عطرهایی که با این گروه بویایی ساخته می شوند می توان به کرید اونتوس کلون، آتلیه دس اورس اوب روبیس و موگلر وومنیتی اشاره کرد. عطرهایی که با این گروه بویایی ساخته می شوند، هم زنانه و هم مردانه دارند و معمولا مناسب برای استفاده در تمامی فصل های سال هستند.
گروه بویایی معطر ادویه ای
معمولا این گروه بویایی طرفداران بیشتری دارند؛ زیرا عطرهای آن از ترکیب رایحه آروماتیک و بوی ادویه جاتی مانند زنجبیل، رازیانه، میخک، فلفل و… ساخته می شوند. این عطرها معمولا رایحه ی گرمی و تلخی دارند که این ویژگی باعث می شود از آن در فصل های سرد زمستانی و پاییزی استفاده کنند.
این رایحه می توانند بر جذابیت و گیرایی فضا بیافزاید؛ بنابراین اگر به دنبال عطری هستید که با آن بتوانید جذاب تر به نظر رسید، به شما پیشنهاد می کنیم که عطر خود را از میان عطرهای این گروه بویایی انتخاب کنید. از معروف ترین عطرهای این گروه بویایی می توان به زرجف کازاموراتی فیرو، تام فورد نویر مردانه، من بلان امبلم اشاره کرد که جزو عطرهای پرطرفدار و خوشبو هستند.
گروه بویایی معطر سبز
اگر به بوی گیاهان سبز علاقه دارید، به شما پیشنهاد می کنیم که گروه بویایی معطر سبز را برای انتخاب عطر خود در نظر بگیرید. در واقع ترکیب رایحه ی گیاهان سبز مانند نعنا، رزماری و… با رایحه دریایی می تواند بسیار خارق العاده شود.
معمولا این گروه بویایی تعداد عطرهای بیشتری نسبت به دیگر گروه ها دارد و دلیل آن این است که این گروه بویایی طرفداران بیشتری دارد و معمولا تمامی سلیقه ها را به سمت خود جذب می کند. از عطرهای این گروه بویایی معمولا ورزشکاران و افراد پر انرژی و بانشاط استفاده می کنند. از معروف ترین عطرهای آن می توان به ممو وینتر پالاس، الفکتیو استودیو پانوراما، وی کانتو انسیس و دانهیل دیزایر بلو اشاره کرد.
گروه بوبایی آروماتیک
در این مطلب به معرفی بهترین عطرهای گروه های بویایی آروماتیک پرداختیم و به شما گفتیم که هر یک از گروه های بویایی آروماتیک چه ویژگی هایی دارند و برای چه نوع سلایقی مناسب می باشند. شما نیز باید با توجه به علاقه ای که به گروه های بویایی گفته شده در بالا عطر مورد نظر خود را انتخاب کنید.