برندها

داستان یک برند؛ با تاریخچه برند فرانسوی«دیور» و جذاب ترین محصولاتش بیشتر آشنا شوید!

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

داستان هر برندی که در هر صنعتی فعالیت می‌کند، از جاده‌های پرپیچ‌وخم و گذرگاه‌های مشکلی عبور کرده است که توانسته پس از گذشت سال‌ها، نام خود را به‌عنوان بخشی جداناپذیر از همان برند ببیند. صنعت جذاب عطر و رایحه‌های خوشبو نیز از این قانون کلی، مستثنا نیستند. درواقع هر برندی که امروز نام آن را بر روی پوشاک، عطر، ادکلن و اکسسوری های مختلف می‌بینیم، توانسته‌اند با سختی‌های فراوان، نام خود را بر سر زبان‌ها بیندازند.برند فرانسوی و نام‌آشنای موسوم به دیور (Dior)، نیز یکی از همین شرکت‌های جذابی است که محصولات متفاوت و باکیفیتی را تولید می‌کند. با باز کردن یک بطری شیشه‌ای از عطرهای این برند، حس خوب تکریم زیباترین احساسات انسان، به نمایش درمیاید. رایحه اورجینال میس دیور، همان عطری است که می‌تواند تصویر رمانتیک و البته مدرنی از رایحه‌ها را در اختیار ما قرار دهد. رایحه‌ای که بازیگر معروف، خانم ناتالی پورتمن نمایش آن را برعهده‌گرفته بود.

 

برند دیور

کاترین دیور، خواهر موردعلاقه و دوست‌داشتنی در بین دیگر اعضای خانواده یعنی رایموند دیور (Raymond)، جکلین دیور (jacqueline) و برنارد دیور (Bernard) بوده است. نام واقعی او درواقع، جینت (Ginette) بوده است که نام خود را به کاترین تغییر داد. خانواده و دوستان، کاترین را کارو (Caro) صدا می‌زدند که در زبان ایتالیایی به معنای عزیزم است.

در طول جنگ جهانی دوم، کاترین دیور، جزو گروه مقاومت متشکل از افراد فرانسوی-لهستانی بوده است که در خاک فرانسه، به مقاومت در مقابل نازی‌ها می‌پرداختند. بااین‌حال در خلال همان سال‌ها، دیور با هرو دو چاربونریس (Herve des Charbonneris) در سال ۱۹۴۱ دیدار داشت و آشنا شد. این فرد نیز یکی از اعضای تشکیل‌دهنده مقاومت فرانسه بود که به‌صورت فعال، این گروه را رهبری می‌کرد. آقای چاربونریس، وظیفه جمع‌آوری اطلاعات از سلاح‌های ارتش آلمان و فعالیت‌های آن‌ها در منطقه مرکزی موسوم به مسیف (Massif) را برعهده‌گرفته بود.

 

برند دیور

همان‌گونه که در مواقع بحرانی و خطرناک نیز رخ می‌دهد، کارو در این زمان هیچ‌گاه از این مسئولیت ملی خود، شانه خالی نکرد. حتی زمانی که آمریکایی‌ها در سال ۱۹۴۴ به پاریس نزدیک می‌شدند و گشتاپوی ارتش نازی‌ها نیز حلقه محاصره سختی را پیش روی خود می‌دید. کاترین دیور در سال ۱۹۴۴ دستگیر شد و تحت شکنجه قرار گرفت. در این زمان، برادر کاترین، با تلاش فراوان و با تماس برقرار کردن با کنسولگری سوئد، در پی آزادی خواهرش برآمد.

اما این تلاش‌ها نیز مؤثر واقع نشدند و کاترین به همراه ۵۹۳ زن دیگر و بیش از ۱۰۰۰ مرد، به یک کمپ اسیران واقع در بوخن والد (Buchenwald) آلمان، فرستاده شدند. مکانی که این افراد، در شرایط بسیار سختی به سر می‌بردند و چیزی حدود ۱۰ ماه در آنجا نگهداری شدند.

اما درنهایت، کاترین توانست از این مخمصه جان سالم به دربرده و پس از چند ماه اسارت، توسط ارتش امریکا که به خاک المان در اواخر جنگ رسیده بودند، آزاد شوند. کاترین در این زمان از استرس‌های وخیم رنج می‌برد و حال بسیار نامساعدی داشت ولی هنوز زنده بود.

 

برند دیور

خانواده دیور اما در زمان جنگ، همگی به‌نوعی درگیر جنگ و مسائل فرعی آن بودند. برادر کاترین، کریستین دیور، مجبور شده بود تا لباس‌های همسران افسرهای ارتش آلمان را طراحی کند (همچنین پیر بالمین نیز به همراه کریستین دیور برای برند لوسین لیلونگ در آن زمان مشغول کار بودند). البته این خدمات کریستین دیور برای طراحی لباس‌ها، درازای ماندن در پاریس و آزار ندیدن از طرف ارتش المان بوده است.

البته برادرزاده کاترین، فرانسیس دیور، بعدها با کولین جوردن ازدواج کرد که یک رهبر نئونازی به‌حساب می‌آمد. این حرکت باعث به وجود آمدن شکاف بین او و فرانسیس گشت و کاترین به خود اجازه نمی‌داد که در چنین موقعیت‌هایی، خود را بی‌طرف نشان بدهد.

 

برند دیور

البته زحمت‌ها و درد و رنج‌های کاترین، بی‌پاسخ نماند. او جوایزی مانند کروکس دو گوره (Croix de Guerre) را که عموماً برای نیروهای جنگی منتخب هستند نیز دریافت کرد. همچنین مدال پادشاهی برای شجاعت برای آزادی فرانسه (از طرف بریتانیا) و عنوان دیگری به خاطر یک عضو داوطلب درنبرد بودن را نیز دریافت کرد. دریافت مقام شوالیه نیز در کارنامه این بانوی شجاع فرانسوی، دیده می‌شود.

او همچنین جدای از دریافت مقام‌ها و عناوین جنگی که نشان شجاعت و دلاوری او بوده‌اند، بک عنوان بسیار نادر دیگر را نیز دریافت کرد. این عنوان که در زبان فرانسوی، به معنای تجارت در حوزه گل‌ها بوده است، به کاترین اجازه می‌داد تا به تجارت گل‌های روییده شده در جنوب فرانسه در این کشور و همچنین کلونی‌های آن بپردازد. کاترین که هنوز هم به معشوق دوران جنگ خود یعنی هرو دو چربونریس، عشق می‌ورزید،با یکدیگر، در بازار موسوم به پاریسیان (Parisian) هرروز، ساعت ۴ صبح بیدار می‌شدند تا بتوانند گل‌های تازه را به سراسر دنیا، ارسال کنند. عشق و علاقه کاترین به گل‌ها، ازجمله مواردی بودند که در کل زندگی او، همراه این بانوی فرانسوی بوده‌اند.

 

برند دیور

خانه مادری خانواده دیور در گرانویل فرانسه بوده است که بعدها تبدیل به یک پارک عمومی شد و در دهه ۹۰ میلادی نیز به موزه کریستین دیور، تغییر نام و کاربری داد. در همان زمان‌ها و چند سال پیش از آن، کریستن دیور، مشغول کاشت و بهره‌برداری از زمین‌هایی بود که در آن گل‌های یاسمن، رز و استوقدوس را پرورش می‌داد. البته ایده اصلی داشتن یک برند اختصاصی برای این خانواده هنرمند و عاشق رایحه‌های خوشبو، به چندین دهه قبل از این سال‌ها و حتی قبل از جنگ جهانی دوم بازمی‌گردد.

در سال ۲۰۱۷، برند میس دیور که تبدیل به یک رقیب تمام‌عیار جهانی برای دیگر برندهای مطرح‌شده بود، تولد چهل‌سالگی خود را جشن گرفت. آقای کریستین دیور، در زندگی‌نامه خود این‌گونه می‌نویسد: «آنچه من از خاطرات دوران کودکی و همه زن‌هایی که این بخش از زندگی من را تشکیل داده‌اند به یاد دارم، رایحه‌های خوشبو و عطرهای زندگی‌بخش است. رایحه‌ها بسیار بیشتر و اثربخش‌تر از لحظات به یاد می‌مانند.»

 

برند دیور

کریستین دیور در سن ۵۲ سالگی و در سال ۱۹۵۷ در منطقه توسکانی ایتالیا درگذشت. او همیشه از خواهر کوچک‌تر خود یعنی کاترین به‌عنوان یک فرد منحصربه‌فرد و خاص یاد می‌کرده است. تبدیل‌شدن منطقه گرنویل یعنی خانه مادری خانواده دیور در فرانسه به موزه نیز با تلاش‌های فراوان کاترین دیور، به خاطر زنده نگاه‌داشتن میراث کریستین، صورت گرفته بود. خانم کاترین دیور نیز در سال ۲۰۰۸ و در سن ۹۱ سالگی درگذشت.

اکنون برند دیور محصولات بسیار متنوع و جذابی را از رایحه‌های خوشبو گرفته تا محصولات مراقبتی از پوست و مو و همچنین لوازم‌آرایشی تولید می‌کند که هر یک، باکیفیت و منحصربه‌فرد فردی خود، توسط این برند تولید و عرضه می‌شوند.

 

رایحه‌های تولیدشده توسط برند دیور

 

برند دیور-دیور فارنهایت

 

دیور فارنهایت

این رایحه جذاب و خوشبو کریستین دیور، با ترکیبی از نت‌های چوبی، گل و مُشک، طراحی و تولیدشده است. رایحه‌ای مردانه که در سال ۱۹۸۸ عرضه شد. این رایحه از برند فرانسوی دیور، توسط طراحان به نام، جین-لوییس سوزاک و کیشل آلمایراک طراحی و تولید شد. در نت‌های بالایی آن می‌توانیم شاهد آکوردهایی معطر از استوقدوس، نارنگی، بادام‌هندی، چوب سدر، ترنج، لیمو و بابونه باشیم. در قلب نت‌ها یا نت‌های میانی نیز بادام‌هندی، چوب صندل، برگ گل بنفشه، یاسمن، گل سوسن به مسئولیت مهم خود می‌پردازند. در پایین‌ترین سطح نت‌های اصلی یا نت‌های پایه نیز آکوردهایی مانند چرم، دانه‌های تونکا، عنبر، پاچولی یا نعنا هندی، مُشک و گل شاه‌پسند با دیگر نت‌های اصلی، ترکیب‌شده‌اند.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

ادکلن دیور فارنهایت (Dior Fahrenheit)

۸۲,۰۰۰ تومان۱,۲۹۰,۰۰۰ تومان
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

برند دیور-دیور جادور

 

دیور جادور

جادور (J’adore)، یک رایحه مدرن و درخشنده بوده که توانسته روزبه‌روز به محبوبیت خود در بازارهای جهانی، بیفزاید. به همین خاطر، برند دیور نیز نسخه‌های متفاوتی از آن را با ترکیبات متفاوتی از نت‌های اصلی را روانه بازار کرده است. درواقع می‌توان گفت که ذات طبیعی و درونی این رایحه، درست همان چیزی است که در طراحی بطری خاص و منحصربه‌فرد آن نیز به چشم می‌خورد. بطری بارنگ طلایی و درخشان که از روی کوزه‌های باستانی یونانی، در طراحی خود الهام گرفته است.

رایحه جادور، درواقع می‌تواند به‌خوبی، زنانه بودن خود را باانرژی، زیبایی و منحصربه‌فرد بودنش، به نمایش بگذارد. رایحه‌ای با گل‌های انرژی‌بخش و شیرین در نت‌های بالایی که با دیگر آکوردهایی مانند یاسمن، آلو، گل ارکیده و رز در نت‌های میانی، ترکیب‌شده‌اند. در پایین‌ترین قسمت از هرم نت‌های اصلی یا همان نت‌های پایه نیز می‌توانیم شاهد مُشک و تمشک سیاه باشیم.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

عطر دیور جادور (Dior J’Adore)

۸۲,۰۰۰ تومان۱,۲۹۰,۰۰۰ تومان
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

 

 

برند دیور-دیور ساواج (Sauvage)-به معنای وحشی

 

دیور ساواج (Sauvage)-به معنای وحشی

دیور، نسخه مدرن از رایحه ساواج را با الهام گیری از نام آساواج (Eau Sauvage) سال ۱۹۶۶ رونمایی کرده است. البته این دو رایحه به یک کالکشن یکسان تعلق ندارند. این رایحه که برند دیور از جانی دپ معروف برای رونمایی نسخه‌های مدرن آن، کمک گرفته است، یک رایحه مردانه جسور و منحصربه‌فرد فرد برای آقایانی است که می‌خواهند خاص باشند. آکوردهایی که در این رایحه به‌کاررفته است، بیشتر بر پایه نت‌های طبیعی و گیاهان جنگلی است. رایحه‌ای که آکوردهای چوب، مهم‌ترین نکته شناختی آن به شمار می‌رود.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

ادکلن دیور ساواج (Dior Sauvage)

۸۲,۰۰۰ تومان۱,۲۹۰,۰۰۰ تومان
[/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *